Na olej cibuli, zelené papriky a rajčata na malé kostičky, trochu osmahnout, pak přisypat opranou rýži, osolit, opepřit, trošku kmínu, pro zvýraznění chuti lžíce lahůdkového droždí a nakonec nakrájené pečené kuře (zbyla půlka kuřete bez kůže) a zalít vývarem s vodou. No a už je to v peřinách a čeká na servis k obědu. Navrch ještě posypu strouhaným sýrem Grana Padano a přidám mističku sterilované řepy.
Do komentářů připsala Květa.Batková
Já se omlouvám, že zas pozdě. Věděla jsem, že se to blíží, ale podcenila jsem ukecanost. Ono to hodně poposkočilo…
Moc zajímavé s tím lahůdkovým droždím a Grana Padano , to už ani nedutám . Tak jen ať zbude masíčko . Mám moc ráda do rizota vepřové na sádle ( já vím
, to už je zase jiná chuť – jiný recept )
Já, pokud zbyde, tak dávám i nahrubo umleté vepřové koleno, vařené. Problém je v tom, že miluji ovar.
Já souhlasím s ukrytím do peřin, také to tak dělávám – kynout těsto, dodělat rýži ….. skvělý nápad a opravdu je to skvělé.
Jen drobnost, u nás nikdy nezbyde 1/2 kuřete 🤣🤣
No 🤣
U nás není šance, že by zbyla půlka kuřete, tož mám smůlu? 😉 Tak to budu muset vymyslet jinak.