(2597) Fazolky na kyselo VZK 607

Recept přidala Jiřinka a píše: Fazolky na kyselo dělám dost často, ale trošku jinak. Zpěním cibulku na oleji, přidám mražené pokrájené fazolky/v létě syrové/chvilku podusím, přidám vývar zeleninový a vařím až jsou fazolky měkké. Osolím,opepřím,přidám ocet a trochu cukru. Zahustím kuličkou hladké mouky a másla. Smetanu nedávám, ale zkusím, bude to zase jiná chuť. K tomu brambory a vařené maso, nebo bez masa.)

Příspěvek byl publikován v rubrice Babiččiny recepty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

5 komentářů: (2597) Fazolky na kyselo VZK 607

  1. Macůrková Jana napsal:

    Já mám zavařené, takže byly předevčírem. S bramborem a vajíčkem.

  2. Vera M. napsal:

    Jiřinko , já bez Smetany ani ránu a v létě vařím pořád dokola . V zimě jsem letos ještě neměla, tak to musím napravit . Mám moc ráda . Žádný kastrol není dost velký …

  3. Iva Janovská napsal:

    Jojo, mňamka a u nás teda i s masem,…

    Abych nezapomněla, hezké velikonoce všem! 🙂

    Mimochodem, nějaký zloduch vykoupil u nás v Kolíně polohrubou mouku, hrom aby je po poli honil!

  4. Imelda napsal:

    I když cibulku dávám skoro všude, tak tady ne a nakonec dám smetanu.
    Fazolky na smetaně dělávám často.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..