1 mozzarella
1 plísnový sýr (hermelín apod.)
100 g eidamu vcelku
100 g šunky
bílé hříbky nakládané
1 cibule
4 lžíce majolky
sůl, pepř
Mozzarellu, hermelín a eidam nakrájíme na malé kousky.
Cibuli nakrájíme na drobno, stejně tak šunku.
Hříbky propláchneme od nálevu, aby neklouzaly. Pokud máme čerstvé. nakrájíme je na menší kousky a krátce povaříme ve slané vodě.
Vše smícháme, přisolíme a opepříme podle chuti.
Podáváme s bílých chlebem
Připravila Jana Macůrková
Jestli zaprší, tak sice neporostou ještě bílé, ale kováře už by se objevit mohly. A samozřejmě májovky. Zkusím v sobotu a dám vědět.
Mňam! Co je to bílé nahoře? Nějaká lehká majolka?
V receptu jsou 4 lžíce majolky.
Jojo, akorát, že mně přišla na té fotce světlá, tak jsem myslela, jestli se do ní ještě něco nepřidávalo.