(2624) Sýrový salát s bílými hříbky

1 mozzarella
1 plísnový sýr (hermelín apod.)
100 g eidamu vcelku
100 g šunky
bílé hříbky nakládané
1 cibule
4 lžíce majolky
sůl, pepř
Mozzarellu, hermelín a eidam nakrájíme na malé kousky.
Cibuli nakrájíme na drobno, stejně tak šunku.
Hříbky propláchneme od nálevu, aby neklouzaly. Pokud máme  čerstvé. nakrájíme je na menší kousky a krátce povaříme ve slané vodě.
Vše smícháme, přisolíme a opepříme podle chuti.
Podáváme s bílých chlebem

Připravila Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Studená a dietní kuchyně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

4 komentáře: (2624) Sýrový salát s bílými hříbky

  1. Macůrková Jana napsal:

    Jestli zaprší, tak sice neporostou ještě bílé, ale kováře už by se objevit mohly. A samozřejmě májovky. Zkusím v sobotu a dám vědět.

  2. Iva Janovská napsal:

    Mňam! Co je to bílé nahoře? Nějaká lehká majolka?

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..