Hermelín (camembert)
med
olej
cibule
chilli
Před zabalením hermelínek (camembert) vykoupu v lázni z medu, chilli, domácího kečupu a kapky oleje (dělám to od oka), položím ho na alobal na kolečko cibule, přidám lžíci chilli medové lázně, další kolečko na sýr (nechytí se k alobalu) a pořádně zabalit. Já balím 2x. Griluju z každé strany na mřížce 3- 5 min (podle toho jak gril moc žhne). Důležité je pak nechat ten sýr zabalený asi 5 min odpočinout.
Do komentářů připsala Ivana.
Neumím si představit chuť camembertu s medem, ale to neznamená, že to nebude dobré ….. časem to určitě vyzkouším.
Já si dlouho nedovedla představit chuť masa s čímkoliv sladkým. A ejhle, dneska běžně dělám kachnu nebo krkovici na medu, kombinuji maso se saldkým ovocem….takže proč ne.
Jde to..jen je dobry ho vydlabat..smichat s tou marinádou..nacpat to zpatky a pak proklopit…zabalit a grilovat…a kdyz do nej nacpes ty palivy hrůzinky..tak nema chybu..odpocivat ho pak nenechavam..nez si ho host rozbalí a zacne ho jist, je tak akorat…