(2626) Grilovaný hermelín VZK 45

Hermelín (camembert)
med
olej
cibule
chilli
Před zabalením hermelínek (camembert) vykoupu v lázni z medu, chilli, domácího kečupu a kapky oleje (dělám to od oka), položím ho na alobal na kolečko cibule, přidám lžíci chilli medové lázně, další kolečko na sýr (nechytí se k alobalu) a pořádně zabalit. Já balím 2x. Griluju z každé strany na mřížce 3- 5 min (podle toho jak gril moc žhne). Důležité je pak nechat ten sýr zabalený asi 5 min odpočinout.

Do komentářů připsala Ivana.

Příspěvek byl publikován v rubrice Bezmasá jídla. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

3 komentáře: (2626) Grilovaný hermelín VZK 45

  1. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Neumím si představit chuť camembertu s medem, ale to neznamená, že to nebude dobré ….. časem to určitě vyzkouším.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..