2 kuřecí prsa
fazolové lusky
máslo
sůl
koření podle vlastní chuti
Kuřecí plátek okořeníme a na másle upečeme do měkka.Vyndáme z pánve, výpek si ponecháme.
Fazolové lusky povaříme ve slané vodě skoro do měkka, poté vyndáme do pánve s výpekem a dodusíme. Na talíři ještě přelijeme výpekem.
Podáváme s opečeným bramborem.
Připravila Jana Macůrková
Fazolové lusky máme rádi, maso taky, takže dobrý oběd. 🙂
U nás je má rád Vašek, ale tentokrát zbyly na nás. Poslední z mrazáku, ale na fazolnici (podle vzoru chmelnice) se už šplhjí letošní. A navíc jsou ještě zavařené.
To se šplhaj, a už jsou zavařené??? Ty jsi kouzelnice…😱
To je to vedro, já blbě píšu a ty blbě chápeš….ty zavařené jsou z loňska…
Musím Tě zklamat – já to pochopila, ale trošku legrace nezaškodí…hezky jsi mi nahràla🤣