Zbyly vám houskové knedlíky?
6 – 8 plátků houskového knedlíku
rajčatové sugo
4 vejce
šunka, sýr
domácí kečup
2 lžíce sádla nebo olej
sůl
Knedlíky narovnáme vedle sebe do rozpuštěného sádla. Potřeme rajčatovým sugo a zalijeme vajíčky rozšlehanými s trochou soli. Na ně nasypeme nastrouhaný sýr a na drobno nakrájenou šunku. Pokapeme kečupem a dáme zapéct.
Podáváme se zeleninových salátem.
Když jsem to na FB četla, tak mne sice hned napadlo Mimibazar, ale kupodivu je to hodně dobré. Řekla bych, dobře vytuněné knedlíky s vejci.
Vyzkoušela Jana Macůrková
zlatý knedlíky s vejci – moje maminka mi je dělávala jako „amoletu“ – nemíchala je..k tomu hrnek ledovýho kefíru a večeře jak v interhotelu…protože to je jednoduché jídlo a spotřebují se zbytky…a nebo,když bylo hluboko do kapsy..
Jano nezlob se a Vy ostatní taky ne, ale tohle je prostě mimáč…ale jestli Vám tohle chutná,nechte si čvachtat.
Na to, že skupina se jmenuje „Recepty co vařily naše babičky“ se tam občas objeví trochu divočiny. 😉
Jo jsem na tom podobně.Knedliky a vejce v podobě amolety nic víc.
Ona to v podstatě omeleta byla, jen ten sýr a rajčatová omáčka nahoře byly navíc. A bylo to kupodivu jedlé. Alespoň se těch pár plátků knedlíku spotřebovalo.
No jo,ale nejsme žádné Magdalény,takže jednou za čas malá čuňárnička,proč ne.Chutnalo to,tak to je jedině dobře. A pamatuji moje vnučky,když byly malé,tak kečup na všechno,i na tu knedlíkovou omeletu a pochvalovaly si to…
To jo moje vnoučata taky cpou kečup všude.Ja ho moc nemusím.
Třeba šunkofleky jsou úplně skvělé jídlo a když ho přelijou půl flaškou kečupu,plakala bych.
Ty by si rozuměli s naším Václavem, když jedeme do Polska, co cheš přivézt. Kečupy, už se ani neptám.