Uvařím vodu s kořením (bobkáč, pepř, nové koření) a octem, do toho namočím podkovy kapra a nechám týden uležet, potom oberu a přidám ostatní …. Hlavně dávám kysané zelí.
A druhý recept mám, že promíchám třtinový cukr, limetkovou šťávu, rybí omáčku, zázvor nastrouhaný – umíchat, čínské zelí, nudličky mrkve, nějaké výhonky a navrch zálivku. Tam potom může přijít i ta ryba, arašídy, smažená cibulka.
Oba recepty připsala Úsměvka
A já se omlouvám za fotku, ale jiné ryby nebyly na skladě. Snad to u VZK nevadí. Jana
Já se omlouvám, že zas pozdě. Věděla jsem, že se to blíží, ale podcenila jsem ukecanost. Ono to hodně poposkočilo…
Paráda. Nejdřív houbišššky, pak rybišššky, všchno bych si dala a hned!