(2713) Šakšuka

U tohoto receptu je opět obrovské množství variant.

Od klasického libanonského s velkými červenými paprikami až po jednoduchý, který jsem našla na FB.

papriky
rajčata
cibule
4 vejce
kousky cukety
lžíce (římského) kmínu drceného
olej (olivový)
sůl

Papriky, rajčata, cibule a cuketu (nemusí být) nakrájíme na kousky a podusíme na oleji. Přidáme sůl a kmín.
Poté na pánvi v hmotě uděláme 4 jamky, do kterých vyklepneme po jednom vejci. Jak syrové nebo upečené vejce uděláte, je jen na vás.

Připravila Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: (2713) Šakšuka

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..