(2715) Žabí stehýnka v kari těstíčku

stažená a očištěná žabí stehýnka (koupíte je v Makru)
zelenina na ozdobu
kari
škrob
olej
sůl
Dobře očištěná stehýnka osolíme, pokapeme šťávou z 1 citronu a necháme chvilku marinovat. Z vajec, škrobu,  kari uděláme hustší těstíčko a stehýnka v něm obalíme. Smažíme dozlatova na rozpáleném oleji. Usmažená stehýnka vložíme na předehřátý talíř, a ozdobíme  zeleninou.

Příloha bramborové hranolky – domácí, brambory krájené na vlnkovacím struhadle na plátky a poté napříč nožem.

Připravila Jana Macůrková a zeťák mi je zožral….

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 komentářů: (2715) Žabí stehýnka v kari těstíčku

  1. Iva Janovská napsal:

    Zeťákovi se nedivím, zato závidím. Jedla jsem je pečené bez těstíčka, jako kuře, s mátovým dipem, moc mi chutnala (jako ta stehýnka), dip už méně. Bylo to v restauraci, doma bych si k nim udělala jiný. V Makru říkáš,…. hmmm. Vidím, že budu muset vyrazit na lov :-).

  2. Haderach Kwisatz napsal:

    Boha, co to je za žáby? Volský? My na ně chodily s kolegyněma do restaurace, ale to byly stehýnka žabí velikosti.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..