(2720) Recyklovaná beluga

Vařila jsem belugu se zeleninou podle receptu 683 a jako obvykle jsem jí uvařila moc.

Takže –  druhý den čočku propláchneme vařící vodou, abychom vyhnali zbytky ztuhlého másla a přidáme na drobno nakrájenou

1 kapii
hrst cherry rajčátek
cibuli
špetku bílého pepře
přiměřené množství majolky

Necháme v lednici proležet a podáváme třeba s opečenou uzeninou.
Podobnost s receptem 1708 je čistě náhodná.

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

9 komentářů: (2720) Recyklovaná beluga

  1. Macůrková Jana napsal:

    U nás čočka zbyde málokdy, ale pokud zbyde, tak recykluji na poblivku. Nemusím proplachovat, jen doředím, případně část rozmixuji a dochutím.

  2. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Vypadá to jedle, ale já jsem s tou čočkou pořád na štíru …. asi to udělám, ale jíst moc nebudu 👍👍

  3. jarybarka napsal:

    Jsem na tom s belugou jako Úsměvka.Tuhle jsem ji měla v marketu v ruce ale vrátila jsem jí.Někdy jindy.

  4. IvaC napsal:

    Teda recyklovaná a ještě proplachovaná čočka na mně působí,jako že už někudy prošla…
    Haha….

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..