listové těsto
4 bílky
cukr moučka
Listové těsto rozválíme na sílu si 1 – 1,5 mm (lepší je koupit už rozválené a zabalené v pečícím papíru). Nakrájíme na proužky 1 cm široké, délku si určíme po vyzkoušení první kremolky (záleží na síle a délce kovových trubiček).
Trubičky omotáváme listovým těstem, na plech je položíme tak, aby konec byl vespod a nerozškebil se.
Lehce potřeme bílkem a pečeme do lehkého zčervenání.
Necháme vychladnout, opatrně sundáme z trubiček a plníme tuhým bílkovým sněhem, který připravujme nad vodní lázní.
Polotovar připravovala Jana Macůrková
Ty se povedly. Já trubičky miluju. 🙂
Mňam!
Mňam mňam mňam!!! S rybzízovým sněhem jsou nejlepčejší!!!
No vidíte , holky . A z širokého okolí js slyšela , že nejlepší jsou se šlehačkou . Mají je v zeměkouli a jdou velmi na odbyt . Se sněhem nemají , kulíšci