(2869) Tortilly na způsob aloo paratha

6 brambor,  vařených ve slupce
125 g strouhané goudy
tymián
rozmarýn
1 stroužek česneku

 

Brambory oloupeme  a najemno nasrouháme.
Přidáme sýr, tymián, rozmarýn a  utřený stroužek česneku. Zlehka promícháme a maličko osolíme. Směs naneseme na  pruh uprostřed tortillly.
Zabalíme protilehlé strany a  dáme propéct do toustovače s výměnnými vnitřky do formy na panini asi 5-7 min.

Poslala Jarybarka

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

4 komentáře: (2869) Tortilly na způsob aloo paratha

  1. lakysa22 napsal:

    Sladkýno bylo dost, tak teď vyladíme chutě na slané…

  2. jarybarka napsal:

    Je důležité neuhňácat z náplně těsto.Jsou dobré když jsou teplé a může být i víc česneku.

  3. kvetula.v napsal:

    Brambory na jakýkoliv způsob.. Tohle bude ještě lepší, než s jablíčkama – brambor ve sklepě dost, jablka musíme kupovat, tak občas nejsou „na skladě“. Přidávám na soupis k vyzkoušení 😋😎

  4. sharka.68 napsal:

    dávám fetu nebo prostě balkán..a brambory atd…

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..