maso
pepř , sůl
česnek
cibule
majoránka
kmín
kořenovou zeleninu
a do hotové dávám vařené kroupy
Jednoduchý recept z komentářů od Jarybarky
maso
pepř , sůl
česnek
cibule
majoránka
kmín
kořenovou zeleninu
a do hotové dávám vařené kroupy
Jednoduchý recept z komentářů od Jarybarky
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Ze zabíjačky jsou nejlepší řízky a štrúdl …. ale chápu, že to někomu chutná. 😉
Světlou ovarovou polévku mám moc ráda, hlavně v ní musí být hóóódně krup. 🙂
Světlou jsem ještě nejedla, hóódně krup si návám do zeleninové polévky..
Ta se odebírala z kotle po uvaření masa, než se zavařila krev. Já tedy radši prdelačku, ale já všeobecně vývary moc neoblibuju.
ano,je skvělá…dělávám, když vařím uzené koleno nebo u čerstvé koleno…
A když zabijačková, tak tam , Evi , nedáváš divoké koření?
Kroupy jooooo, mňam . A telepatie funguje, já vařila včera nožky na huspeninu .
Ale už je hotová. Jinak bych dala bokem vývar a uvařila krupky .
Děláš chutě
Určitě tam koření je.pepř majoránka česnek trošku kmínu a myslím že víc není potřeba.SŮL.
Já tam pořad cpu to divoké koření. Musím vyzkoušet dle tebe
Do ovarové polévky by podle mě divoké koření nepasovalo, pak už to voní jako vývar na sulc.
Nachytala jsem se už vícekrát , že používám méně a méně kuliček , lístků a stvolů, než dříve . Ubírám a je to plus .
Jen s koprem jsem pořád urvaná z řezězu . Dávám kvanta
vavřínové listí…to jistí…