1 kg libového bůčku bez kosti
kmín, sůl, špejle na zpevnění
maso nakrájíme na tenké proužky, spleteme z nich karásky, osolíme, pokmínujeme, nepatrně podlijeme a pečeme do červena až je maso měkké.
Kdybych měla těch proužků víc, převedla bych vám „tatínkovu vánočku“
Autorka receptu: Jana Macůrková
No páni a tohle sem pověsí na noc.
To je týrání ??a že prý vánočku.se picnu.já se přeď chvílí vrátila z průzkumu ledničky.nic jsem nenašla a tady tohle.!!!
Je lepší jít spát hned se slepicema.?
Se slepicema? a jak se udržíš na bibýlku???? A na tu vánočku taky dojde.
Občas mi totiž přijde nějaký soubor s fotografiemi jídla a já se inspiruji, i když podle jedné dámy vykrádám tak recepty.
Ale to je přece normální ve všech oborech.Člověk tam přidá nějaký svůj nápad a tím pádem je ten návod (recept) už jen jeho.Podívej se třeba na Pinterest,tam takových nápadů je hafo a jeden z nich teď klidně uváděli na Barrandově v pořadu s Podlahovým vnukem Adamem.Je to normální,nic si z toho nedělej.
Ivo, to já vím, to byla narážka na tu dámu,kvůli které jsem musela vyhodit spoustu receptů.
To je perfektní, to musím mýmu dědečkovi /muži – protože už děda dávno je a já mu jinak neřeknu, než děda a když je hodný tak dědeček/ udělat. Vypadá to krásně a není nad bůček. Já žádné vykrádání receptů nevidím, vidím jen dobré, vyzkoušené recepty, za které jsme všichni rádi. Kyby se nezávidělo, měli by všichni dost – stále to platí.