(2994) Jehněčí VZK 1529

jehněčí (když nemám chuť na to na česneku), na tymiánu a rajčatovém pyré, před koncem přidám nasekaná sušená rajčata (i ta nakládaná v oleji – okapat), je z toho výborná štavka a chuť….
začátek- osmahnu jehněčí,vyndám a na výpeku opeču cibulku,česnek a tymián, pepř a bobkovej list, vrátím jehněčí,přileju to pyré- ne potopit, není to omáčka a dám dodusit pod poklici do trouby, jak to je měkké, přidám ta sušená rajčata, prohřeju- ona v tom dojdou a podávám s rýží nebo s brkaší..pokud se to pyré vypeče, podliji trochou vody.         Připsala Sharka68.

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..