(486) Pomazánka z uzeného lososa

2 plátky uzeného lososa
50 g máslo
1 lžíce majolky

Vše rozmixovat nahladko namazat na chleby nebo chlebíčky a Dobrou chuť.

Místo lososa lze použít tresku á la losos. Pozor:  pomazánka je trochu slanější.

Rychlou večeři připravila Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Studená a dietní kuchyně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

5 komentářů: (486) Pomazánka z uzeného lososa

  1. Devětapadesátka napsal:

    No přiznám se, že uzeného lososa si nejradĕji vychutnám tak jak je. Připadá mi škoda mickovat ho, je pomĕrnĕ drahý. Nejradĕji na plátku veky potřené máslem, s řezem citronu a snítkou kopru – ale ten nemusí být.

  2. BOYE napsal:

    Lososovou pomazánku dělám z uzených bříšek. Lepší byla v dobách, kdy Globus nabízel ještě hřbety – bylo víc libového a růžového… Plátků by mi taky bylo líto. Zato umazánka z červené tresky, ta u nás frčí. 🙂

  3. Katyp50 napsal:

    Když si dávám uzeného lososa, tak s bílou rozpečenou bagetkou, máslo. Na talíř si připravím ty plátky, hojně pokapu citronem a nechám chvilku odležet. A k tomu dobré bílé vínko. Mňam.
    Pomazánku bych si z něj nedělala, připadá mi to líto zničit to dobré masíčko.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..