1,5 kg libového bůčku
sůl, kmín
A potom jenom 2,5 hodinky pečeme a pečeme….
Hezký den přeje Jana
1,5 kg libového bůčku
sůl, kmín
A potom jenom 2,5 hodinky pečeme a pečeme….
Hezký den přeje Jana
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Tak teď jsi mne dostala. Napřed jsem čučela jen na foto a říkám si,
té Janě se buchtičky na plechu jaksi zmrskly. A až potom se podívala
na recept. Taky přeji pěkný den. 🙂 🙂
To byl taky účel. když už je mi blbě, tak ať se alespoň bavím na cizí účet…
Já jsem si zase říkala kde je recept na šodó a proč jsou tak tmavé.
První mrknutí – Jana nemá svůj den, dávat připálené buchty. Skvělé, to se povedlo. 😀
🙂 jak já buchtičky nee, tak toto bych si dala hned.
Včera jsem zkusila vánočku s tvarohem podle tvého recepisu .Je moc dobrá a hlavně není kynutá.
Vánočku s tvarohem? To mi nějak uniklo. Budu muset
vyhledat.
Ne to byl recept na mazanec s tvarohem.Já z toho úpletla vánočku.To těsto je moc dobré a voňavé a hlavně bez droždí. Recept mám od Haderach??
Mám ten recept taky ?Zdomácněl u nás. Jinak moc dobrý nápad uplést z toho těsta vánočku ?
Kde bych našla recept na tu tvarohovou vanocku ( mazanec )? Pod “mazanec “ není , Dekuji !!!
Pokud vím, tak recept na tvarohový mazanec a tvarohovou štolu tady ješte nebyl, viď, Haderach?
Na štolu tam byl a já psala, že mám i recept, kdy se do těsta přidává tvaroh. Najdi si štola vánoční.
Já vím, já ten recept mám ještě z časů PŽ ?
Mě taky nachytala….buchtičky můžu, ale že by před Vánoci?
A to je fakt jen pro dědečka? Jen jednou v živitě jsem upekla bůčkiviu roládu a nebyla ani moc tučná…ještě po letech jsem občas slyšela, že vařím nezdravě, samej bůček…
Samý sádlo, samý sádlo, to je nějaká vymaštěná rodina….???
Já jsem si jednou hodně dávno utrhla ostudu, neboť jsem hrdě na oslavě manželových narozenin servírovala právě do červena upečený bůček, mňam, ten byl dobrý!!! Ale asi čekali více, reakce takové hodně rozpačité. Já teda jsem na dobré jídlo, ať je to, co to je. Když je to chutné, tak super, ne?
O mých narozeninách bys byla za hvězdu. Jeden čas jsme s bráchou požadovali kostičkový maso místo dortu. Máma měla radost, protože se to krylo s dobou, kdy v masně dávali k jakémukoli masu kus bůčku skoro povinně.
Mě bys nnachytala na segedín, i kdyby byl zlatej. Ale to je dluohá historie, a to už prostě nepřekonám.
To není tvoje ostuda, to jenom ostatní nevědí, co je dobré.
Vypadá to nádherně.Tyhle buchtičky taky dělám.Místo šodó kysané zelí.
Tak tomu říkám správné buchtičky 🙂
To je nádhera. Nechat vystydnout, kus měkkého chleba, kyselou okurku a píííííííííívo.
To musím co nejdřív realizovat.