(573) Štika podle Jarybarky

Štika
citrony, máslo, sůl, kmín

Chytime štiku asi tak 65 cm.
Pořádně očistíme, vykucháme a opláchneme.
Celou osolíme a urovnáme na pekáč. Do břicha dáme hrst citronových plátků.
Hřbet na několika místech prořizneme a do řezu vmáčkneme citronový plátek a kousek rozmarýnu. Okmínujeme a polijeme rozpuštěným máslem a upečeme. Použila jsem 3 citrony,

Recept poslala:  Jarybarka

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 komentářů: (573) Štika podle Jarybarky

  1. Vera M. napsal:

    Ježíšmarjá , proč tu lezu. Já měla na večeři uzené na chlebu s hořčicí a okurkou. Ještě teda ostatním jsem upekla sekanou, ale dost to flákam. Kdybych jim dala štiku, tak to by byla jiná …

  2. Devětapadesátka napsal:

    Já chci štiku!! A hned!! Tohle je recept podle mýho gusta mňam ?

  3. BOYE napsal:

    Bylo by krásný, kdyby místo každý štěkny byla štikna…

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..