(621) Vepřovka

2,60 kg bůčku- nebo napůl s pleckem
2 PL Vegeta
0,5 PL sanytr nebo  koření
Kotányi Křehké maso (Kaufland                       0,5 KL  sůl
0,5 l voda

Další recept na zavařování masa:

Maso nakrájíme na kostičky, dáme do tlakového hrnce, přidáme ostatní ingredience, promícháme a vaříme 1 hodinu.
Po uvaření dám maso do sklenic, chvíli nechám otočené a po vychladnutí je uchovávám v lednici. Mám vyzkoušeno, vydrží až tři měsíce.
Déle jsem to nezkoušela, nebylo s čím.

Recept poslala: Kouboval

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Zavařujeme a sušíme. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

5 komentářů: (621) Vepřovka

  1. Vera M. napsal:

    Děcka, tady je dost málo soli (apod.), ne? Není chybka v receptu?

  2. Vera M. napsal:

    Nojo , ale to je tak na kilo si myslím . Třeba jsem vedle jako jedle

  3. Jiřina napsal:

    Možná trochu česneku, já bych ho dala do každého masa

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..