2,60 kg bůčku- nebo napůl s pleckem
2 PL Vegeta
0,5 PL sanytr nebo koření
Kotányi Křehké maso (Kaufland 0,5 KL sůl
0,5 l voda
Další recept na zavařování masa:
Maso nakrájíme na kostičky, dáme do tlakového hrnce, přidáme ostatní ingredience, promícháme a vaříme 1 hodinu.
Po uvaření dám maso do sklenic, chvíli nechám otočené a po vychladnutí je uchovávám v lednici. Mám vyzkoušeno, vydrží až tři měsíce.
Déle jsem to nezkoušela, nebylo s čím.
Recept poslala: Kouboval
Děcka, tady je dost málo soli (apod.), ne? Není chybka v receptu?
Co mi přišlo, to jsem zadala, ale já si myslím, že ona je slaná i ta Vegeta.
Teď mi psala Kouboval, že tam má být 2 lžíce Vegety, tak jsem opravila.
Nojo , ale to je tak na kilo si myslím . Třeba jsem vedle jako jedle
Možná trochu česneku, já bych ho dala do každého masa