Pikantní kuře: Devětapadesátka
Kousek kuřete od včerejška. Takže na máslo pórek, cibule, čerstvá paprika, sklenička zavařených pečených rajčat, něco čertovské omáčky, chilli vločky. Do toho kousky masa, navrch petrželka a k tomu rýže. Za pár minut hotovo.
Foto je pouze ilustrativní.
Tohle máte na zítra, ráno nebudu stíhat. Od úterka opět úřaduje Haderach.
Tak nějak podobně taky dělám cosi ze včerejška a bývá to takové víc vytuněné než to včerejší.
Panenko skákavá dává to vůbec nějaký smysl co jsem tu napsala? !?
Ale neboj, my znalí vaření víme a ostatní si musí domyslet….
Překlad pro méně chápavé: Využiješ zbytky z předchozího dne, které upravíš tak geniálně a skvěle, že je to lepší než původní jídlo, ze kterého zbytky vzešly :o)
je to tak? 🙂
Už jsem si říkala,co je s Devětapadesátkou a ejhle-dobrý nápad…