2 – 3 hrušky,
kousky ananasu,
kousky manga,
mozzarella
pečivo
Vše nakrájíme na kousky a promícháme.
V ledničce nechám asi 2 hodiny uležet.
Podáváme s měkkým chlebem nebo bílým pečivem. Můžeme přidat kousek šunky.
Recept vyzkoušela: Jana Macůrková
v létě jsme ochutnala i meloun s fetou a jak to bylo dobrý, ale mozarellu nemusim, je to pro mne moc gumové,ale když ji vyměním za kozí sýr nebo tu fetu, je to super…..
To já naopak bez mozarelly nemůžu žít . Mám ji stále v lednicce a vrazim ji jako Jana klidně i k ovocnemu salátu . Samozřejmě do slaných čerstvých i zapekanYch jídel – když už nemám kam , dam si ji u TV jen tak . Někdo mlsa čokoládu a chipsy a já mozarellu?
tak to ti přeju..já ji nemůžu a to jsem se snažila…ani tu buvolí nedám…