(1476) Bramborový knedlík s hráškem

500 g brambor
200 g hrubá mouka
100 g krupička
2 vejce
sůl
1/2 balíčku –
(200 g) zmrazeného hrášku.
Bramboy nastrouháme nebo prolisujeme na jemno, smícháme s dalšími surovinami a vypracujeme těsto, které se nelepí. Vytvoříme šišky, které podle velikosti vaříme cca 18 – 20 minut. Krájíme velice ostrým nožem.

Tentorát neby Lázničkův knedlík, ale okamžitý nápad můj. A chutnal.

Vařila: Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Bezmasá jídla. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

15 komentářů: (1476) Bramborový knedlík s hráškem

  1. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    A k čemu jsi ho podávala?

  2. Haderach Kwisatz napsal:

    Krajela bych spis niti. A klidne bych dala k nejaky drubezi. S krenem mi hrasek moc neladi, promin, Oli 🙂

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..