(1600) Nugátová bábovka

4 vejce
půl hrnku oleje
půl hrnku smetany
3/4 hrnku cukru
prášek do pečiva
polohrubá mouka dle potřeby (cca 400 g)
tuk a mouka na vysypání formy

nugátové čokoláda nebo nugát podle  receptu č. 1599
Nugát nastrouháme na hrubém struhadle, pokud máme domácí, pouze teplý (ne horký)vmícháme do ostatních surovin a pečlivě promícháme. Vlijeme do vymazané a vysypané formy na bábivku a pečeme až se nelepí ani střed na špejli, což trvá cca 30 – 40 minut.

Pekla: Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Sladké pokrmy. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

9 komentářů: (1600) Nugátová bábovka

  1. a.rena napsal:

    Čoveče, to teda nevím, jak takovou bábovku zvládnu za použití receptu č. 1598 udělat. A bude to jedlé? ?

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..