(1614) Králičí lasagne

kousky králičího masa
sladká paprika
rajský protlak
zeleninová paprika
cibule
olej
tvrdý sýr plátky
lasagne (hotové)
plátky uzeného bůčku
sůl
Maso umeleme na jemno a dáme na olej s cibulí podusit  skoro do měkka.
Přidáme sladkou a zeleninovou papriku, rajský protlak a promícháme.
Do olejem vytřeného pekáčku dáme vrstvu lasagní tak, aby se nepřekrývaly (špatně potom měknou), vrstvu masové směsi, plátky sýra. Postupně opakujeme až je pekáček plný (vyjdou tak 3 – 4 vrstvy), navrch dáme poslední vrstvu masa a plátky uzeného bůčku.
Dáme zapéct tak na 30 – 40 minut.
PS: na dno pekáčku je možné dát první slabší vrstvu bešamelu.

Posledního loňského králíka zpracovala: Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

4 komentáře: (1614) Králičí lasagne

  1. Iva Janovská napsal:

    Vypadá to moc dobře! Jen musím počkat, až králíčci dorostou ;-). Scípáčky z krámu se mi nějak nechce pořizovat.

  2. sharka.68 napsal:

    ty máš dostatek králíků co? Já když se dostanu ke králíkovi,tak z něj je úplně něco jiného…pro mne je to vzácnost,takže lasagne bych z něj nedělala…ale vypadaj dobře….

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..