(1664) Palačinky s přelivem

na palačinky:
2 vejce
1/2 l mléka
lžíce cukru

na přeliv:
1/2 l mléka
2 vanilkové pudinky
cukr, rum
Z mléka, cukru a vajec připravíme tenké palačinky. Naplníme je ovocem, na škodu není tvaroh.
Druhou část – pudink vylepšíme rumem, tímto přelivem ozdobíme palačinky a dozdobíme ovocem. Podáváme ještě horké.
Pozn: výborné jsou s jahodami, ještě lepší s malinami.

Dobrou chuť přeje Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Sladké pokrmy. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: (1664) Palačinky s přelivem

  1. Iva Janovská napsal:

    Pro mě sladké moc ne, ale pudink s rumem vypadá lákavě :-).

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..