300 g libového vepřového masa
(kýta, panenka)
150 g cibule
2 polévkové lžíce worchesteru
sůl
pepř
(ostrá paprika)
Maso odblaníme a umyjeme. Spolu s cibulí maso nakrájíme na kousky a poté umeleme hodně najemno (raději melu 2x než jednou). Smícháme s ostatními surovinami a podáváme s topinkou, nebo s plátky bagety nebo rohlíků.
Pozn: poprvé jsem tenhle tatarák koupila v Úžicích. A protože mi velice chutnal, tak jsem se poptala na recept a dělám si ho sama. Kdo má rád tatarák a bojí se syrových vajec, tak vyzkoušejte tenhle recept.
Další variantu tataráku připravila Jana Macůrková
To mi připomnělo, že už jsme tatarák dlouho neměli,… zkusím tedy z vepřového s worchesterem a paprikou, ty do hovězího tataráku věru nedávám.