(1695) Kuře z pece

1 velké kuře
nebo mnoho-li kuřecích stehen či čtvrtek
máslo
sůl

nové brambůrky jako příloha.
pažitka na ozdobení


kuře omyjeme, případně naporcujeme
nasolíme
polijeme rozpuštěným másem, lehce podlijeme a dáme péct
…..a tady je fotka té nádherné pece z oblasti pod Kralickým Sněžníkem, ve které se to kuře peklo….

Pekla Radka Říhová

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

4 komentáře: (1695) Kuře z pece

  1. lida.f napsal:

    Podobnou pec měla moje babička. Cokoli v ní upekla, bylo výborné.

  2. lakysa22 napsal:

    Tak já beru ty barbamůrky a tu pec!!!

  3. Iva Janovská napsal:

    Nádhera! Pec jak z pohádky a kuře z ní muselo chutnat skvěle.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..