(1714) Telecí hrudí na másle

Telecí hrudí (bok)
máslo
sůl
kmín

rajčatový salát
s majolkou

nové brambory
Telecí hrudí prokrojíme (vytvoříme  něm podle možností kapsu, do které vložíme máslo utřené s trochou soli. Stejnou směsí potřeme hrudí i na povrchu. Lehce sypneme kmínem.
Podlijeme a dáme péci (cca 1,5 hodiny).
Nakrájíme na porce a podáváme s novým bramborem a rajčatovým salátem s majolkou.

Recept připravila Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 komentářů: (1714) Telecí hrudí na másle

  1. Iva Janovská napsal:

    Vypadá to moc dobře. Vzpomněla jsem si, že v kuchařce, kterou měla máma (už si nevzpomenu, jak se jmenovala, ne, Sandtnerka ne :-)) bylo plněné telecí hrudí dokonce i s fotkama, jak se to postupně dělá. Se ví, že kuchařka zůstala doma a já ne ;-).

  2. Jiřina napsal:

    Jejda, zase telecí a vypadá dobře, to je kusanec, sliny se mi sbíhají i teď v noci. 🙂

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..