Vepřová líčka jsou malé kousky masa, které je krátké a dobré. A tak jsem je vyzkoušela i jako malé řízečky s novým bramborem a majolkou.
Tady asi není nic moc popisovat, tenhle recept je pouze jako inspirace.
Jana
Vepřová líčka jsou malé kousky masa, které je krátké a dobré. A tak jsem je vyzkoušela i jako malé řízečky s novým bramborem a majolkou.
Tady asi není nic moc popisovat, tenhle recept je pouze jako inspirace.
Jana
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Taky dobrý, i když já radši líčka na červeném víně :-).
přesně tak…včera jsem měla smažený bejčí koule a jaká to byla lahoda….
Mankote, to bych asi nedala,… teda jo, dala, jen bych nesměla vědět, co to je :-). Připomíná mi to ten vtip „…. dneska vyhrál bejk“.
máti je kdysi kupovávala na nucáku,takže pro nás to doma byla normální krmě….smažila je, dělala z nich guláš nebo byly na přírodno…
Nemáš přesné informace – přesně to zní „jo,jo, někdy bejk, někdy toreádor“🙂🙂🙂
Vepřová líčka – pro mne jedno z nejlepších mas. V mrazáku mám kilečko. Většinou z nich dělám guláš, ale smažené budou výborné. Výborné krátké masíčko. 🙂