(1822) Kuřecí prsa na žampionech

3 kuřecí prsa
1 cibule
10 – 12 žampionů
sůl
pepř
podravka
čerstvá pažitka

Na oleji orestujeme rozklepaná, nasolená a napepřená kuřecí prsa. Až budou z obou stran opečená dozlatova, tak je vyjmeme z pánve a odložíme stranou.
Do pánve vložíme orestovat nakrájenou cibuli, a na hrubé plátky nakrájené žampiony. Až se houby zatáhnou, přidáme zelené bylinky a podlejeme vodou.
Do pánve vrátíme maso a vše společně prohřejeme. Podáváme s rýží nebo bramborem.

Recept poslal Petr Zeman

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

3 komentáře: (1822) Kuřecí prsa na žampionech

  1. BOYE napsal:

    Tedy, porce pro celou mou vyživovanou jednotku! A potěšilo, že podravka se vyskytuje pouze v rozpisu a pak už ne. 🙂

  2. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Přiznávám, na můj vkus je to hodně tmavé, ale chválím, chlap, který vaří a vaří rád, je prostě na 1 s hvězdičkou

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..