3 kuřecí prsa
1 cibule
10 – 12 žampionů
sůl
pepř
podravka
čerstvá pažitka
Na oleji orestujeme rozklepaná, nasolená a napepřená kuřecí prsa. Až budou z obou stran opečená dozlatova, tak je vyjmeme z pánve a odložíme stranou.
Do pánve vložíme orestovat nakrájenou cibuli, a na hrubé plátky nakrájené žampiony. Až se houby zatáhnou, přidáme zelené bylinky a podlejeme vodou.
Do pánve vrátíme maso a vše společně prohřejeme. Podáváme s rýží nebo bramborem.
Recept poslal Petr Zeman
Tedy, porce pro celou mou vyživovanou jednotku! A potěšilo, že podravka se vyskytuje pouze v rozpisu a pak už ne. 🙂
porce pro 3 lidi..tohle jeden nemůže sníst 😉 … proč ta dochucovadla? Jak krásně se vaří bez nich…
Přiznávám, na můj vkus je to hodně tmavé, ale chválím, chlap, který vaří a vaří rád, je prostě na 1 s hvězdičkou