(1852) Doba Grilovací III. – Kuře na grilu

Kuře nebo jen kuřecí řízky
stehenní nebo prsní

marináda:
1 lžíce kečupu
sladká paprika
olej
sůl

Kuře omyjeme, osušíme a lehce potřeme marinádou. Necháme chvilku odležet.
Pečeme na grilu nad žhavým dřevěným uhlím asi 1/2 hodiny, dokud není maso propečené.
Podáváme s chlebem, zeleninou a pivkem.

Připomínku doby grilovací připravila Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: (1852) Doba Grilovací III. – Kuře na grilu

  1. Haderach Kwisatz napsal:

    Do grilovaci marinady kecup nedavam, rad se pripakuje, ale grilovacku chystam na vikend, mnam.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..