– tuňák v oleji
– rajčata
– salátová okurka (vykrojit středy, aby se nerozblemcla a neprohřívat)
– cibule
– sůl a pepř
Může se přidat i hrášek, paprika, …. prostě co každému chutná. Mělo by z té směsi být něco jako džuveč, ale bez rýže.
Pořádně prohřát a směsí plnit omelety, pokud má někdo hlad, tak příloha vařený brambor a zelenina.
Do komentářů připsala Úsměvka.
No … a protoze Usmevka v tech komentarich psala, ze se to chysta delat, mohla by nam ted napsat, jaky to bylo 😉
Mohla, dělala jsem to 2x, poprvé a naposled 😉
Tak to jsem zvědavá, jestli se najde odvážlivec a objeví se to tu jako UPB 😁😁😷
Já to určitě nebudu. Výjimečně něco vyzkouším. Málokdy bych to opakovala. Ale, když půjdu do fakt dobrých receptů, tak je to super. To se týká receptů, kdy je třeba si s tím pohrát. Ne, rychlovky. Ale Úsměvná má můj obdiv.
Proč obdiv? Je to o tom, že někdo zkusí a někdo ne. Já zkusila a vím, že už nikdy.
Ale přiznávám, že jsem musela nejdřív najít 2,5 roku starý recept, pročíst příspěvky, abych zjistila, že jsem to tenkrát opravdu napsala a vzpomenout si, že to dobré nebylo. A na omluvu přidávám, že nejsem nejmladší, tož si fšecko pamatovat nemusím, že? 😜😜
Ani omylem.
Usmevko, já už taky zkusila vychvalovany recept. Bylo to příšerné. Manzel jen zíral, já byla otřesená. Byla to hrůza, škoda masa. Nikdy více podobný recept.
Nijak moc pro omelety nehoruju… Ale celá ta směska vypadá na slušnej salát, tak bych to neohřála, trochu ozálivkovala a bylo by. Jo, bylo by úplně jiný jídlo. A taky to vypadá jako slušnej základ do těstovinového salátu.
Ale v týhle formě opravdu moje UPB nevznikne. 🙂
Já to vyhrabala z koemntářů, tak to dávám jak VZK. Ale taky mám ráda spíš tuňáka nastudeno ve všeijakých salátech.