Hráškové pyré UPB 1918

Potřebovala jsem uvolnit místo v mrazáku a tak i recept přišel vhod.
Nemixovala jsem, ale umlela na nejjemnějším mlýnku na maso, a přidala jsem pro chuť 2 stroužky česneku.
S vinnou klobáskou bezva oběd.

Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

4 komentáře: Hráškové pyré UPB 1918

  1. Jana Macůrková napsal:

    Pyré mělo trochu tmavší barvu a já chvíli přemýšlela proč. Pak mi dobliklo. Když jsem kupovala hrách na zasetí, tak jsem kromě normálního neloupaného hrachu koupila v zahradnictví „Modrý hrách“. Lusky byly sytě fialovomodré, kuličky nejprve zelené, potom trochu ztmavly a hlavně ztmavly při vaření.

  2. Haderach Kwisatz napsal:

    S tim cesnekem je to uz bliz hrachove kasi, ale hlavne ze chutnalo. Ta klobasa je nadherne opecena, slint 🤤

  3. Jiřina napsal:

    Talířek je pěkný a pyré s vinnou klobáskou – to bych zaručeně mohla. K tomu krajíček chleba a česneku může být i víc. Možná ještě polít smaženou cibulkou. Dobrota. 🙂

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..