(2120) Jehněčí játra na rozmarýnu

1 jehněčí játra
rozmarýn (sušený)
sůl
máslo
Jehněčí játra nejsou moc velká (tak do půl kg), nakrájíme na slabší plátky.
Osolíme, posypeme drceným sušeným rozmarýnem a necháme v ledničce přes noc rozležet.
Na pánvi rozpustíme máslo a játra na něm pomalu pečeme. Měla by i uvnitř být propečená. Podáváme s bramborem, br. kaší nebo měkkým chlebem.

Připravila Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: (2120) Jehněčí játra na rozmarýnu

  1. Haderach Kwisatz napsal:

    Hele, promiň, ale fakt osolit předem? Vždycky mě učili, že játra savců se před přípravou nesolí, mají tendenci tvrdnout.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..