(2732) Kremrole z listového těsta

listové těsto

4 bílky
cukr moučka
Listové těsto rozválíme na sílu si 1 – 1,5 mm (lepší je koupit už rozválené a zabalené v pečícím papíru). Nakrájíme na proužky 1 cm široké, délku si určíme po vyzkoušení první kremolky (záleží na síle a délce kovových trubiček).
Trubičky omotáváme listovým těstem, na plech je položíme tak, aby konec byl vespod a nerozškebil se.
Lehce potřeme bílkem a pečeme do lehkého zčervenání.
Necháme vychladnout, opatrně sundáme z trubiček a plníme tuhým bílkovým sněhem, který připravujme nad vodní lázní.

Polotovar připravovala Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Pečeme cukroví. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

4 komentáře: (2732) Kremrole z listového těsta

  1. Jiřina napsal:

    Ty se povedly. Já trubičky miluju. 🙂

  2. lakysa22 napsal:

    Mňam mňam mňam!!! S rybzízovým sněhem jsou nejlepčejší!!!

  3. Vera M. napsal:

    No vidíte , holky . A z širokého okolí js slyšela , že nejlepší jsou se šlehačkou . Mají je v zeměkouli a jdou velmi na odbyt . Se sněhem nemají , kulíšci

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..