Okrájet, nastrouhat na lupínky, osmažit na oleji a posypat mořskou solí. Lze i do trouby na pečpapír společeně s pokrájenou mrkví – tam ještě přihodit trochu tymiánu. Stejně jdou i hranolky
Do komentářů přidala Úsměvka.
Okrájet, nastrouhat na lupínky, osmažit na oleji a posypat mořskou solí. Lze i do trouby na pečpapír společeně s pokrájenou mrkví – tam ještě přihodit trochu tymiánu. Stejně jdou i hranolky
Do komentářů přidala Úsměvka.
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Teď něco mimo celer: minule se tu někdo zmínil o Galaretce – takže nejnovější informace přímo od pramene (byli jsme dneska v Polsku) Galaretky vede a prodává DINO a to v 8 příchutích – Angrešt, Jablko, Citron, Pomeranč, Broskev, Jahoda, Malina a Višeň. Cena za kus 0,99 Zl. čili v aktuálním kurzu cca 5,80. Dvě púříchutě má i Biedronky, ale za 1,99 Zl, čili za dvojnásobek.
Tak tyto chipsy bych si dala , a taky že si je udělám 😉. Já v troubě a těším se.
Jsem milovník kořenovky . Tymián je bonus , taky mám moc ráda . Mňam recept
Já taky v troubě, tymián jsem zatím nezkoušela. Ale Úsměfka má dorbotky, tož na pár kiusck vyzkouším.
Celer mám z kořenovky nejradši. A asi si dneska trochu upeču. Jen tak k filmu… a protože dělám rajskou, přihodím i pár rajčat – ten tymián jde k oběma…
Celerové chipsy jsem ještě nezkoušela.Hranolky vyzkoušené mám a jsou výborné.
Celerové hranolky milujeme (včera hezký levný celer, budou brzy) , ale nevím, jestli se plátečky celeru v troubě nevysuší ? Smažit je se mi nechce. Mrkev s tymiánem peču v alobalu , nebo omatlané v jogurtovém dipu na pečpapíru. Zeleninka je zdravá😋😎
To zni zajímavě. Zatím jen suším v troubě jabka, ale celer zkusím taky 🙂