(2835) Klobásová pánev s pečenými žampiony

3 – 4 žampiony
kousky bílé klobásky
brambory
olej
koření podle chuti
sůl
Klobásky (asi 30 dkg) naporcujeme na kousky, brambory a žampiony nakrájíme na kostky, osolíme, okořeníme (není nutné), pokapeme olejem a dáme vše v remosce péct. Když jsou brambory měkké, je hotovo.

Dobrou chuť přeje Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: (2835) Klobásová pánev s pečenými žampiony

  1. a.rena napsal:

    Rychlá večeře. Jen olej vyměním za sádlo.

  2. kvetula.v napsal:

    Recept nevypadá marně, ale já nemám s takovouto uzeninou zkušenosti. Krom vinné klobásy žádné bílé nekupuju. Jaké klobásy na to budou vhodné, aby se to se žampionama netlouklo?🤔

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..