(2556) Zapečené vepřové jazyky VZK 1281

Vepřové jazyky uvařím, podélně  naříznu, dovnitř  dám utřený česnek a celý jazyk  zabalím do anglické slaniny. Naskládám je hezky vedle sebe do pekáčku a tak na půl hodinky je dám zapéct. Podávám většinou s brkaší.

Do komentářů přopsala Inka

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

18 komentářů: (2556) Zapečené vepřové jazyky VZK 1281

  1. sharka.68 napsal:

    takto dělané vepřové jazyky od Inky, jsou skvělé…měla jsem tu čest je u ní jíst…

  2. kvetula.v napsal:

    Nezní to špatně a jazyky můžeme (dávno už nebyly). Zítra jdu pro kuří nožky tak kouknu. Jestli tam nějaký jazyk bude, pozvu ho na oběd 😋😎

  3. Francizska napsal:

    Sním či bdím? Napsala jsem koment ke štrůdlu. Není recept. Není koment. A kam mám teď napsat přání o upřesnění hladké mouky? Já vím, že k jazykům to nepatří, ale kam to mám napsat?

  4. Francizska napsal:

    A číslování je taky divné. Nechápu.

  5. Iva Janovská napsal:

    Mno, kde sehnat jazyk a nekrást? V Kolíně seženu ještě tak uzené, když mám kliku, ale popravdě, denně je nelovím.

  6. Inka napsal:

    Tak jazyky seženeš v Kolíně i u Hrbka naproti divadlu a navíc si je tam můžeš zamluvit.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..