(2570) Srbské rizoto VZK 1352

Na olej cibuli, zelené papriky a rajčata na malé kostičky, trochu osmahnout, pak přisypat opranou rýži, osolit, opepřit, trošku kmínu, pro zvýraznění chuti lžíce lahůdkového droždí a nakonec nakrájené pečené kuře (zbyla půlka kuřete bez kůže) a zalít vývarem s vodou. No a už je to v peřinách a čeká na servis k obědu. Navrch ještě posypu strouhaným sýrem Grana Padano a přidám mističku sterilované řepy.
Do komentářů připsala Květa.Batková

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

5 komentářů: (2570) Srbské rizoto VZK 1352

  1. Vera M. napsal:

    Moc zajímavé s tím lahůdkovým droždím a Grana Padano , to už ani nedutám . Tak jen ať zbude masíčko . Mám moc ráda do rizota vepřové na sádle ( já vím
    , to už je zase jiná chuť – jiný recept )

  2. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Já souhlasím s ukrytím do peřin, také to tak dělávám – kynout těsto, dodělat rýži ….. skvělý nápad a opravdu je to skvělé.
    Jen drobnost, u nás nikdy nezbyde 1/2 kuřete 🤣🤣

  3. a.rena napsal:

    U nás není šance, že by zbyla půlka kuřete, tož mám smůlu? 😉 Tak to budu muset vymyslet jinak.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..