(2287) Králičí játra podle babičky

4 ks králičích jatýrek
sůl
máslo
houskový knedlík
okurkový salát
Vlastíkova maminka měla ráda králičí jatýrka jen tak na másle. Posolila je, na pánvičce je několik málo minut opékala na rozpuštěném másle, kterého dávala docela dost. A proč? Protože králíčka podávala netradičně s houskovým knedlíkem.
Příloha – okurkový salát.

Na recept tchýně si vzpomněla Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Babiččiny recepty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

7 komentářů: (2287) Králičí játra podle babičky

  1. bozena.fialova napsal:

    Houskové knedlíky polité máslem bych asi nebyla schopná pozřít na rozdíl od brambor. Ale pokud to tak maminka měla ráda, proč ne, sto lidí, sto chutí. A játra bych raději solila až po dokončení, aby náhodou nedostaly cirhózu. :-))

  2. Haderach Kwisatz napsal:

    Jatra bych si dala hned. Ale to soleni me taky prekvapuje, celej zivot mi vtloukali do hlavy „jatra solit az nakonec“.

  3. Haderach Kwisatz napsal:

    Nicméně – dostala jsem chuť na játro, mám v mrazáku kuřecí, jdu je vylovit. Ale budou jen restovaný s cibulkou a chleba k tomu.

  4. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Já teda solím játra taky až na konec …. ale pokud vám to tak chutná …..

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..