(2397) Grilovaný hermelín VZK 1291

Já udělám mističky z alobalu, naliju tam trochu oleje, nasypu trochu zakoupeného koření na grilovaný sýr, posekané bylinky, lupnu do toho sýr, který omatlám v uvedené směsi a dám do trouby na gril/nebo na gril  Nechám cca 15 minut, Camembert o trochu míň, ten je hotový rychleji a mohl by prasknout. Na to potom brusinky a k tomu brambory, či opečené brambory a říkám tomu vrchol mého kulinářského umění.
Úsměvka

Příspěvek byl publikován v rubrice Bezmasá jídla. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

4 komentáře: (2397) Grilovaný hermelín VZK 1291

  1. jarybarka napsal:

    Na grilovaném hermelínu ujíždí snacha a vnučka.Toto se líbí a jim bude určitě taky.

  2. Haderach Kwisatz napsal:

    Nedělám se s mističkama, jen to balím do čtverce alobalu, ale jinak stejný … a dík za připomenutí, dlouho nebyl.

  3. kvetula.v napsal:

    Hermelín i camembert dělávám v alobalu v remosce – vynikající. Domácí brusinky došly, letos se u nás nějak vytratily, tak jsem koupila – poprvé, jsem zvědavá, jak budou chutnat.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..