(223) Hovězí Ossobuco

Hovězí maso
kořenová zelenina – mrkev, petržel, celer
provensálské koření
rajčátka
cottage sýr
brambory

Hovězí maso dáme v množství podle strávníků dusit s provensálskym kořením.
Cca hodinu před tím, než je maso měkké,  přidáme obří množství kořenové zeleniny na velké kostky . Ta se dodusí s masem.
Servírujema  s rajčátky na čtvrtky – půlky, cottage sýrem a brambory ve slupce rozmačkanými, aby nasály stavu.
(Omlouvám se za fotografii  –  ukradli mi to příliš brzy, musela jsem fotit už v procesu)

Recept poslala Věra M.

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: (223) Hovězí Ossobuco

  1. henriet13 napsal:

    Jo, tak to bych ti ukradla taky, měj trochu soucitu, když děláš takový dobroty.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..