(2433) Koktejl Gibbon VZK 1489


Gin a suchy vermut nalijeme s kostkami ledu do míchací sklenice. Dobře promícháme a scedíme do vychlazené koktejlové sklenky. Zdobíme koktejlovými cibulkami.

Do komentářů přidala Haderach

Příspěvek byl publikován v rubrice Polévky a nápoje. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

23 komentářů: (2433) Koktejl Gibbon VZK 1489

  1. jarybarka napsal:

    To máte obě za 1*Jana za foto a Hela za kokteil

  2. Vera M. napsal:

    Já bych si to teda dala 😋. Ale poprvé v životě vidim ty cibulky .
    Jenže kromě kobylek si dam úplně všechno a tohle jooo

  3. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Tak opice z toho musí být slušná, o tom žádná ….. já teda zrovna tyto nápoje nemusím, ale představit si to umím 🤣🤣🤣🤣

  4. Haderach Kwisatz napsal:

    Originál název je sice gibson, ale tuhle úpravu beru. Patří mezi koktejly „rychlá smrt“ a gibbon za krkem z něj při požití více kousků určitě bude. Krásná fotka. 😍

  5. lakysa22 napsal:

    Mám dotaz: než do teho pujdu – ta vopice je vyfocená před požitím, nebo po??

  6. Haderach Kwisatz napsal:

    Tak hele, kdyby to fakt chtěl někdo zkusit, doporučuji Stříbřité cibulky od výrobce Efko a napíchtejte je na bambusová pátárko, jako olivy do martini (protřepat, nemíchat!) 😉

  7. lakysa22 napsal:

    Effko cibulky jsou, babmusový pàtárka taky, akorát ten vermut – asi se vypařil..

  8. BOYE napsal:

    Trpím ginochlastismem, to je pití pro mě!

  9. a.rena napsal:

    Tak tento koktejl vůbec neznám. Gin mám ráda, tož prubnu. A budu dávat pozor na gibony a na opice vůbec. 😉

  10. sharka.68 napsal:

    A tohle po vypiti uvidite nebo tak budete vypadat 🤔?

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..