Cibuli nakrájenou na kolečka jsem přidala k bramborám před prosypáním moukou, do mouky jsem přidala sůl na hranolky od Salvátora. Na plechu jsem posypala masitými škvarky. Manžel si přidal…
Jen ať si holka žabí dá, já jí ricottu nesmlsám, nějak jsem v ní nenašla zalíbení.
Všechny tyhle recepty na pečené brambory včetně těch s hokkaidem jsou vynikající a nabízí se mnoho variací. Do obojích jsem zkusila přidat na kousky nakrájenou červenou papriku (zhruba po 15 minutách pečení, aby se nepřipálila) a bylo to taky výborné. V plánu mám přidat třeba na kousky nakrájenou kořenovou zeleninu nebo předvařenou růžičkovou kapustu, za zkoušku by stálo i kuřecí maso… O výsledku experimentů podám hlášení. :-))
Další nádhera.Jak se z toho pekáčku smějou.
Jen musím pořídit kus sádla a vyškvařit.
Nééé!! Já bych to zblajzla a vůbec nikomu nic nenechala!!!
Takovek krásnej orbázek a zvůzreček ani na lžičku…to je tejrání!!!!