(2991) Meltový perník VZK 2320

Já meltu klasicky uvařím jak na bílou kávu a použiji místo mléka.
40 dkg cukru
60 dkg hladké mouky
3 žloutky
sníh ze 3 bílků
10 dkg tuku
kypřící prášek na perník (v případě použití perníkového koření 1 prášek do pečiva)
1/8 l kávy melty
3 lžíce medu

Meltu vařím odhadem, zbytek na bílou kávu.
BabčaHelča

Příspěvek byl publikován v rubrice Sladké pokrmy. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: (2991) Meltový perník VZK 2320

  1. lakysa22 napsal:

    Jejda! Není tam toho cukru moc?
    Uložím na jindy, zrovna teď mám těsto na prniíčky v lednici.

  2. a.rena napsal:

    Znám perník s černým čajem, tak proč ne melta? Akorát bych ubrala cukr.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..