(2552) Utajený květák

Byl krásný, velký a hlavně pevný. Takže na třikrát – smažený, mozeček a utajený – zkrátka jsem ho zabalila jako pštrosí vejce do sekané.

Příloha – bramborová kaše, zeleninová paprika.

Připravila Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

11 komentářů: (2552) Utajený květák

  1. Vera M. napsal:

    To je teda zajímavý nápad .. všechno dobré, takže dobrota .
    Ale jde mi z toho hlava kolem

  2. Haderach Kwisatz napsal:

    Balilas ho vařenej nebo syrovej?

  3. Iva Janovská napsal:

    Vypadá to moc pěkně, květák miluju. Určitě bych ho předvařila.

  4. sharka.68 napsal:

    tak tohle jo..vypadá to prudce jedle..koule s masem a květákem..dobrej nápad…obaluju tak růžičkouvou kapustu, vyložím kouli masa plátky česneku a proužkem slaniny a dám ovařenou růžičku, zabalím kouli, obalím v trojobalu a smažím… podobně žampionový hlavičky (zblanšírovaný), ale ty vysypu muškátovým květem a dám proužek slaniny nebo špeku… postup dále stejný…

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..