(249) Plněná pečená cuketa

Když už je sezóna cuket a zeleniny –

několik menších cuket
mleté maso (jakékoliv)
pepř, sůl, olej
cibule
sýr na posypání (můžeme dát i do masa)
Menší cukety rozkrojíme napůl, vydlabeme měkký vnitřek, naplníme mletým ochuceným masem, do kterého dávám kousek nadrobno nakrájené cibule a upečeme v toubě na pečícím papíru potřeném olejem.

Autorka receptu: jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

4 komentáře: (249) Plněná pečená cuketa

  1. Katyp50 napsal:

    Tak jsem napsala příspěvek, ten se nějak vymazal……….
    Já tohle jídlo dělávala podobně, jen to maso jsem nemíchala se sýrem, ale byla to taková „fáše“ na sekanou a celé jsem to sýrem zasypala. Jakýmkoliv tučnějším – niva na chuť, gouda nebo cheddar……

  2. Jiřina napsal:

    Teď jsem mrkla na PŽ a tam je ajvar. Mně to přijde úplně stejné jako ten na Bramboračce, nebo se mi to zdá? Že by znova opisování?

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..