suchary
Sunquick
1 mascarpone
2 krémové tvarohy
vanilkový a moučkový cukr dle chuti
Suchary rozložit co nejtěsněji vedle sebe, dostatečně pokapat sunquickem, rozetřít tvaroh, do hladka smíchaný s mascarpone a cukrem. Hotovo! Dát do lednice nejméně přes noc, ješte lepší na 24 hodin. Ale kdo to má tak dlouho vydržet?
Recept poslala Henriet: „Původní recept je z německého zdroje sallys-blog. Já jsem si to upravila po svém, protože… no proto. A tečka. A navrch jsem udělala cákance ze Sunquicku – roztekly se.“
Za mě teda ty „rozteklý“ cákance vypadají krásně!
Jojó, a dobrý to bude taky! Jen ten „Sankvík“ jsem už dlouho nevidêla..
Hele, mají ho, jen bývá zakuklenej, viděla jsem ho v Kaufu i v Tescu. Ale žádná láce to není…
Na dezertík bych se nechala pozvat 😋
Do Kaufu občas zabloudíme, ale něco tam najít je občas kovbojka. Hlavně pokud chci něco koupit poprvé.
Sunquick jsem měla naposledy před desítkami let, ale dodnes mám hlavolam – destičku, ve které se posouváním kostiček skládá (a rozkládá) sunquick logo.😎
jednoduché, skvělé, fresh…
Kdo se podívá na Sallyn blog, tak uvidí, že tam má spoustu sladkých receptů, a všechny s obrovským množstvím cukru, hlavne recepty z turecké kuchyně. Dezert ze sucharů je taky turecký, ale moje variace má s původním receptem společný jenom ty suchary 😆😆😆
Ale skvěle jsi to vytunila!
Tvarohový vždycky a tento je krásný zákusek
Vypadá to nádherně a jedle 👍👍👍
Určo vyzkouším. Díky