3 vejce
3/4 l mléka
2 lžíce cukru
300 g hladká mouka
jahody
cukr
šlehačka
Z uvedených surovin připravíme řidší těsto na tenké palačinky. Smažíme na oleji.
Jahody rozmixujeme s cukrem.
Palačinky srovnáme na talíř, přelijeme jahodovou omáčkou a dozdobíme šlehačkou.
Podle Facebooku připravila Jana Macůrková
A tohle je na středu. Jdu si nechat spravit druhé oko, abych na vás viděla a tak další recept až ve středu večer, eventuelně ve čtvrtek dopoledne.
Dík za recepty, ty palačinky vypadají hodně dobře. A ať ti operace dobře dopadne, budeš mít oči jak rys ostrovid. 😀
Vypadá to lákavě, to jo… Jen já bych nevěděla, jak to jíst? Přikusovat, nebo krájet a máčet? U nás bývají k ovocným omáčkám tvarohové noky😋
Držím palce, ať nás vidíš v tom nejlepším světle 😉
Takhle ti je daj ve Francii a k tomu dezertni vidlicku a lzici
Jano, ani ostříží zrak by nebyl špatný. Hlavně přeju, ať jsi co nejdřív v pořádku.
Aby nás lépe vidêla?? Bojim bojim, to už jednou jeden říkal, mám co jem že vlk…😱
Chci to k snídani! Hned! 🙂