(2665) Kuřecí plátek s fazolovými lusky

2 kuřecí prsa
fazolové lusky
máslo
sůl
koření podle vlastní chuti
Kuřecí plátek okořeníme a na másle upečeme do měkka.Vyndáme z pánve, výpek si ponecháme.
Fazolové lusky povaříme ve slané vodě skoro do měkka, poté vyndáme do pánve s výpekem a dodusíme. Na talíři ještě přelijeme výpekem.
Podáváme s opečeným bramborem.

Připravila Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

5 komentářů: (2665) Kuřecí plátek s fazolovými lusky

  1. Jiřina napsal:

    Fazolové lusky máme rádi, maso taky, takže dobrý oběd. 🙂

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..